Ostetaval el.pinna aadressil võlgades oü. - juura.ee

Ostetaval el.pinna aadressil võlgades oü.

ostja 21.03.2017 19:13 (7 aastat tagasi)

Ost-müük, tühi elamispind. Pooltele üllatusavastus lihtsa guugeldamisega, et aadressile on registreeritud Äriregistri järgi OÜ, tohututes võlgades, kustutamishoiatusega. Kontakte ei leia muud peale selle aadressi ja sama isikuga seotud teise võlgades ettevõtte aadressi juba teises linnas, ei leia muud, kui et tühi tööstushoone. Müüjapoolne avaldus Äriregistri menetluses, see aga võtab aega. See otsitav juhatuse liige tundub raskesti kättesaadav, kui peaks olema ette nähtud mingi temaga kontakti saamise aeg ja vastuse vajalikkus. Mis võib see tähendada ostjale, kui notariajaks seda ettevõtet aadressilt ära ei saa? Ohud? Aitäh.

cc 21.03.2017 21:39 (7 aastat tagasi)

ohud? On võimalik, et mõned kirjad tulevad sellele aadressile. See on suur oht, mõtle, tuleb kiri postkastist välja võtta ja prügikasti panna...

huumoriabi ei vaja 22.03.2017 00:41 (7 aastat tagasi)

Selge, muidu poleks küsinudki aga võttis värisema, et mis nüüd saab, postkasti polegi.. Või ei mahu kõik ära, kui tal hästi minema hakkab ja raha tuleb. Ebameeldiv, kui elamisest on tank tehtud. Et nii üldse saab. Lisaks omapoolsed nõuded ja hagid ka privaatsuse ja ahistamise pärast aga kõik tuleks minu aadressile ju, mulle endale postkasti. No mida...

siion 22.03.2017 03:49 (7 aastat tagasi)

Mina elan sellises korteris kus enne mind oli juriidiline aadress ühele firmale. Firma ei tegutse juba 5 aastat ja endine omanik elab Soomes. Mõned kirjad ikka esimesel paaril aastal tilkusid firma nimele, läksid jah prügikasti. paar korda tuli politsei kiri selle tagastasin märkusega et adressaat tundmatu. Politseiprefektuur õnneks 5 minuti jalutuskäigu kaugusel. Tüütum olukord ja võib-olla ka ohuks klassifitseeruv olukord on siis kui eelmine omanik võlgnik, siis võivad ukse taha igasugu sulle mittevajalikud tegelased ronida kes tahavad isiklikult järele kontrollida kas see võlgnik ikka tõesti sul kapis ei ela. kohtutäituri kullerid või hullemal juhul mõni inkassotöll kellele võib põhimõtteliselt ka politsei kutsuda.

ostja 25.03.2017 13:08 (7 aastat tagasi)

Aitäh. Must huumor, et eks sellepärast ongi maja ümber tühjad kapid õues maas. Huumor loodetavasti on oletatav selgitus nende õues olekule, kapid ise pole nali, ise nägin, palju kappe, kodutehnikat jm. Olen ostnud seikluse või karmavõla, aga ennetades parastamist või küsimusi, siis kiire oli ja normaalsema pinna müüja kadus enne notarisse jõudmist, vaikselt ikka veel loodan.. Tuleb siis varuda hulk kohvi (mida pakkuda ootamatutele külalistele) ja veidi aega, hulk probleemi lõpetamiseks ja ümbersuunamiseks avaldusi, teateid, kleebis postkastile ja ukse kõrvale, et OÜ-ga pole aadressil enam seost... Relvaluba vist on liig.. Võtan parem ukse hingedelt, kuni kõik on ära käinud, kel huvi. Hobi - aadressipuhastaja. Teistele sarnase probleemiga soovitusi? Ma ei ole teada saanud muud, kui et teha avaldus Äriregistrile.

Baret 26.03.2017 16:18 (7 aastat tagasi)

No soovitan ka lisaks pöörduda psühholoogi poole - see pidavat ka sel puhul aitama... Nii õrna inimest pole juba ammu märganud.

tõttavööbik õrn muie 1.04.2017 18:24 (7 aastat tagasi)

Lihtne ja geniaalne. Vastuvõtul olles pääseb tõesti võimalikest probleemidest turvaliselt eemale. Küsimus kohapeal oli siiski võlgade summasid arvestades just selles, kuidas oma vara agressiivse tähelepanu alt säästa. Õrnalt, juriidiliselt korrektselt. Samas ka aidata otsijatel end säästa valel aadressil energiat kulutamast. Tänan tähelepanu eest.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.