ostis mitmetoalise, sai kööktoa

umbkeelostja tigenaaber 23.03.2018 13:22 (6 aastat tagasi)

Inimene on ostnud ja ka kasutusele võtnud korteri, kontrollimata planeeringut ehitisregistrist, kontrollimata projektile vastavust. Sai 4 seina, ehitas ise pliidi. Mina nüüd näitasin talle, kuidas korter tal välja peaks nägema paberite ja registrite järgi. Müüja vastutus lepingu järgi on napilt lõppemas. Saata nad notarisse lepingut ümber tegema? Müüja maksta kõik õige olukorra taastamiskulud või ostja on vastu võttes automaatselt nõustunud, et ise klaarib ära ja on nüüd ise vastutav ühistu ja ametkondade ees kogu illegaalse krempli eest?

cc 23.03.2018 15:41 (6 aastat tagasi)

Aga kuidas see sinusse puutub? Otsja ostab sellisena nagu ta on ja vajadusel viib registris olevad plaanid vastavusse tegelikkusega.

umbkeelostja tigenaaber 23.03.2018 16:03 (6 aastat tagasi)

Mulle pandi paberid lauale, et eesti keeles, ei saa aru. Mina vastu, et kui pole kandeseinad, siis kah asi. Ostja vastu, et ei saa aru. Mina, et kui kandeseinad, siis teised korterid võivad kurjaks saada. Kui vastajasse puutub, kuidas minusse puutub.. Ega ma kade pole. Ostja ostis midagi muud, kui see asi juriidiliselt on. Maja jaoks on see siiski see, mis see juriidiliselt on. Kui maja paneb pahaks, siis tuleb sihtmärk valida. Kas see, kes asja 2 tuba+köök+esik asemel suureks seinteta kööktoaks muutis, või see, kes vastutuse ostis. Kui ostis. Aru ta ei saanud, millele alla kirjutas. Lepingus on, et neile pakuti tõlki poolte keeleoskamatuse tõttu. Ei kasutanud.

E 28.03.2018 17:53 (6 aastat tagasi)

Pohui

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.