kas on õigust sedasi maksta

reelika 5.09.2022 11:50 (1 aasta tagasi)

vägikaikavedu ühistuga. tegin valesti, sain kaela remondi. remont otsustati minult sisse nõuda. raha pole. ühistu arvutab viiviseid kuni saab makstud. kas mul on ÕIGUS kanda iga päev üle mingi suvaline summa ... kuni makstud saab. kättemaksuks. ja nemad siis peavad arvutama viiviseid iga päeva kohta, sest iga päev tasumata summa muutub ... kas võib arvata, et lisatöö eest tuleb mulle jälle mingi arve ??

J. 5.09.2022 14:52 (1 aasta tagasi)

Jah, on küll õigus iga päev kasvõi sendi kaupa maksta, aga mida sa sellise lapsiku käitumisega saavutaksid? Tänapäeval arvutavad viiviseid programmid ja sina maksaksid lihtsalt pangale suuremaid teenustasusid. Aga kui teie ühistus tehaksegi arveid veel käsitsi, siis miks sa tahad oma vea eest kätte maksta kellelegi, kes üldse asjasse ei puutu? Arve koostajal ei ole õigust omavoliliselt viiviseid arvestamata jätta.

reelika 9.09.2022 11:45 (1 aasta tagasi)

eks ta lapsik tundub jah. tegelikult oli see viga ühistust tingitud ja nad oleksid võinud mulle vastu tulla, selle asemel hööruti ukse taga käsi kokku ja teostati igaaastane hooldus minu arvelt seekord.

noo 9.09.2022 13:34 (1 aasta tagasi)

Väga vähe usutav, et arvete koostaja selles tekkinud olukorras kuidagi süüdi on, kui just see juhatus ise käsitsi arveid ei koosta. Nii et sellise käitumisega maksad sa kätte ainult mitte milleski süüdi olevale raamatupidajale, kui teil tõesti veel raamatupidamist nö. pliiatsi ja ruudulise vihiku meetodil tehakse. Programmis tehtava raamatupidamise korral naerab juhatus pihku sinu lapsiku käitumise pärast, sest programmil tõesti pole vahet, kuidas ja mitme päeva eest viivist arvestada. .

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.