Arsti isetegevus

Kannatanu 25.05.2016 02:43 (7 aastat tagasi)

Mida teha arstiga, kes määrab inimest nägemata, aega kokkuleppimata vale diagnoosi ja esitab valearve sh vale kuupäevaga haigekassale? Pole arsti näinudki, ega mitte mingil põhjusel aega kokkuleppinud, ega vajadust olnudki. Ja see ei ole üks arst, kes nii tegutseb! Vot nii tegutsevad kurjategijad vaikselt meil Eestis! Kurjategijad tuleb haiglast arstina kõrvaldada ja litsentsid peatada eluaksajaks! Aga kahjuks Eestis seda ei juhtu, sest üleval pool on ka kujategijad, kes asja kinni mätsivad!

Kahtleja 25.05.2016 09:17 (7 aastat tagasi)

Arst määras teile tagaselja diagnoosi ja seda on juhtunud teiega lausa mitu korda? Huvitav, mis põhjusel arstid nii küll tegema peaksid?

Kannatanu 25.05.2016 13:06 (7 aastat tagasi)

Jah tegi seda teadlikult. Ühe korra. Huvitav, millisel põhjusel? Mõelge ise, mis kurjategija eesmärk on? Raha teenimise eesmärgil ikka. Ega mind ei usuta, auväärt arstid teevad mida tahavad. Kui ma oleksin arsti juures käinud, aja broneerinud, oleks mul tervisega probleeme, olnuks siia kirjutamata jätnud, kuid mida pole olnud seda ei ole olnud. Sest arsti on väga keeruline kontrollida, et ta midagi sellist korda saadab ja neil on volitusi ja omahelisikokkuleppeid mida on keeruline tõestada. Õnneks mul on tõestus olemas, mida see suur M arst tegi. Mulle ei mahu päe kuidas saab haritud inimene nii lammas olla ja mõelda, et arstid ei ole suutelised seda tegema. Ta ei ole ainuke arst, kes nii on teinud ja kes nii teeb.

Kahtleja 25.05.2016 09:18 (7 aastat tagasi)

Arst määras teile tagaselja diagnoosi ja seda on juhtunud teiega lausa mitu korda? Huvitav, mis põhjusel arstid nii küll tegema peaksid?

Kannatanu 25.05.2016 13:08 (7 aastat tagasi)

Siin ei ole midagi kaheldagi, aga tippjuht oma uskumustega ja kahtlustega on lammas mis lammas!

oletus 25.05.2016 11:06 (7 aastat tagasi)

Kuid ehk on Teil nimekaim, samanimeline inimene ehk ka sünniaasta sama? ja arst ekslikult kirjutas tema andmed Sinu digilukku? Anna arstile teada

Kannatanu 25.05.2016 13:20 (7 aastat tagasi)

Oletustega, kahjuks ei ole samuti midagi teha. Kohtunik oletas, et see mees on sarimõrvar. Mõned kuud hiljem selgus, et see mees ei olnudki sarimõrvar, kes mõisteti surma surmanuhtluse läbi. Arve on minu andmetega! Ja nii arstid kontrollivadki, kui kaugele asi lähe. Kui tuleb välja, siis vabandatakse ja öeldakse, oih eksisin. Kuid tegevus jätkub. Kohtunik eksis ka kellele surmanuhtlus määrati. Kas kaevab hauast mehe ülesse ja pumpab elu sisse ja saaks mees kahjutasu ja vabanduse, et mina kohtunik oletasin ja eksisin? Kui ma olen ametnik, palju tutvusi, tippjuht, siis võin enda volitusi inimeste suhtes rakendada kasu teenimise eesmärgil nö puhtaks jääma tegutsedes.

oletus 25.05.2016 15:48 (7 aastat tagasi)

No aga on ju samanimelisi inimesi ja kui kord on valesti läinud siis mis ikka püütakse viga parandada, arved tühistada, haigekassa ka teinekord saadab valesti arveid välja. Kuid ehk on hoopiski keegi varastanud su identiteedi? kasutab sinu andmeid arsti jures käies? Ega sa oma isikut tõendavaid dokumente kaotanud ole? (Omal ajal kui haigekassa kaart oli veel papist, käidi ühe 2a tagasi surnud naise kaartiga ka mitu korda naistearsti juures ab-d tegemas)

Kannatanu 26.05.2016 02:56 (7 aastat tagasi)

01.01 2016 käisin arsti juures, mis kell? Mida tegemas? Vana aastat ära saatmas, uut vastu võtmas? Viis kuud möödas! Minu isikukoodiga, nimega, miks? Miks ei ole tühistatud, kui keegi teine inimene seal käis minu nimega? Arst on varastanud ja kuritarvitanud minu andmeid! Ühtegi dokumenti ei ole kaotanud ega kellelegi andnud. Põõtakse viga parandada? Viis kuud on liiga vähe selleks. Annan neile veel aega! Kui inimesele on raske haigus diagnoositud siis see mõjutab väga tugevalt inimese edasist elu sh kahju tervisele. Mida ka hetkel on tekitatud. Kurjategijad tuleb ametkondadst kõrvaldada!

Kahtleja 25.05.2016 21:02 (7 aastat tagasi)

Ja kuidas arst ise oma tegu põhjendab?

Reg 25.05.2016 21:11 (7 aastat tagasi)

kui inimene läheb arsti juurde siis peale visiiditasu maksmist avab registratuur arstile inimese digiloo. Arst saab siis sinna teha kanded, analüüsid, diagnoosid, ravi määrata. Arst ise ei saa ühtegi lugu avada. ju siis apsakas juhtus registratuuris

Kannatanu 26.05.2016 02:41 (7 aastat tagasi)

01.01 2016 käisin arsti juures, mis kell? Mida tegemas? Vana aastat ära saatmas, uut vastu võtmas? Viis kuud möödas! Kuidas registratuuris? Minu isikukoodiga, nimega? Apsakatest jms asjadest on asi väga kaugel. Oih ennäe, süütu inimene mõisteti surma, eksimine on inimlik! Ah, mis sest et juhtus väike apsakas, ikka juhtub, me oleme ikkagi inimesed! Paras punt kurjategijaid, mitte apsakate tegijaid!

väga lihtne 26.05.2016 07:36 (7 aastat tagasi)

kui sa paned end arstile järjekorda siis teed seda registratuuris ja aja saabudes arsti juurde minnes lähed ju esmalt registratuuri, maksad visiiditasu ja registratuuri töötaja teeb linnukese, st avab digiloo, et arst saaks sinna kandeid teha. Arst ei saa suvaliselt endale ise patsiente võta ja lugusid avada. Kui registraator sisestab digi otsingusse mitte isikukoodi vaid perenime siis annab otsing kõik selle perenimega isikud ette ja ju sealt valides eksitus tekkiki. Arsti tööruumis oligi vale lugu saadaval kuid nimi sobis.

Kannatanu 26.05.2016 02:49 (7 aastat tagasi)

Ma ei ole kontakti võtnud ja ei võta ka, veel, sest igasuguste kurjategijatega kaob inimlik suhtlemine ära!

Kannatanu 26.05.2016 03:00 (7 aastat tagasi)

Õige, nüüd hakatakse otsima, et eksiti kuupäevaga jne. Saaga läheb edasi!

Irina 26.05.2016 10:21 (7 aastat tagasi)

Lugesin sellisest kuritegevusest Venemaal, võimalik et meil ka olemas. Lülitage emotsioonid välja ja saage arstilt kirjalikult vastust mis ja millal oli tehtud. Vastusega pöörake www.epey.ee juurde.

abi 26.05.2016 11:37 (7 aastat tagasi)

Oleneb, milliseid ravimeid on välja kirjutatud? Ka eesti on olnud juhtumeid kus ravimisõltlasest meedik kirjutab endale ise teise inimese nimelt välja ravimeid. Kuna ravi ja nn arsti töö maksab kinni haigekassa siis ma soovitan pöörduda haigekassasse, kirjutada neile ja edasi tegelevad juba nemad

küsimus 26.05.2016 10:28 (7 aastat tagasi)

Aga mis on sinu juriidiline küsimus? (Sest kirjutad sa juura foorumis) Kusagilt seda ei leia. Mida sa saavutada tahad? Lihtsalt viriseda? Vandenõuteooriaid levitada? Või soovid sa tõepoolest teada saada, mis põhjul on sinu kohta kusagil vale andmeid kajastatud? (kui seda muidugi üldse tehtud on). Kui väidetavalt on mõni või lausa mitu arsti tõepoolest teinud seda, mida oma esialgses postituses kirjutad, siis on ju tegemist potensiaalse pettuse ja kui mitte midagi muud, siis maksumaksja raha raiskamisega. Ja selle vastu tunneksid huvi päris paljud asutused, alustades Haigekassast. Kui asjad on tõepoolest nii nagu väidad neid olevat, siis miks sa kõige lihtsamast ei haldust ja nt Haigekassale e-kirja ei saada? (arvutit ja interneti sa ilmselgelt kasutad)

AKL 10.06.2016 18:04 (7 aastat tagasi)

Milleks palgata advokaati, kui selle raha eest saab osta kohtuniku! Ametnike Kuritegelike Liit

Asi Ants 10.06.2016 18:06 (7 aastat tagasi)

Arstidele, ametnikele tuleb räiged hagid selga panna, siis hakkavad ka eksimused kaduma.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.