Relvaseadus - tugev advokaat

Joonas 21.09.2017 21:08 (6 aastat tagasi)

Tervist. Kuna advokaatidel on ka vahe, kes mille peal tugev on, siis oskab keegi soovitada siinkohal, kes oleks tugev relvaseaduses ? Tekkinud on vajadus asuda politsei(-riigi) vastu oma õigusi kaitsma. Prokuratuur on otsustanud, et ma ei ole avalikku korda rikkunud (kaitstes ennast ning oma vara) ning veel vähem kedagi relvaga ähvardanud, mida mulle ette heideti (kallaletungija poolt), ent politsei arvab, et mu relvaluba tuleks siiski ära võtta. Mitte ühtegi seaduslikku punkti neil ei ole, mida ma rikkunud oleks, ainult see, et "olen kaotanud usalduse nende silmis". Kas oskab keegi soovitada, kelle poole Tallinnas pöörduda võiks ? Suur aitäh.

CC 22.09.2017 05:09 (6 aastat tagasi)

siin portaalis reklaami ei tehta ja kellegi nimesid ei nimetata. Pöördu advokatuuri poole.

BB 22.09.2017 10:25 (6 aastat tagasi)

Selle alusel saabki politsei sult relvaloa ära võtta § 43. Soetamisloa või relvaloa kehtivuse peatamine ja kehtetuks tunnistamine 21) loa omaja suhtes esineb põhjendatud kahtlus, et ta võib oma eluviisi või käitumisega ohustada enda või teise isiku turvalisust;

Joonas 22.09.2017 18:16 (6 aastat tagasi)

Jah, olen kursis selle seaduspunktiga. Nüüd tuleb see põhjendatud kahtlus ka kohtus ära selgitada. Hetkel on olukord, kus mina kaitsesin ennast ning oma vara tulirelvaga ning mind üritatakse selle eest "ohtlikuks" tembeldada. Seda politsei ning ühe ametniku poolt.

Joonas 23.09.2017 17:03 (6 aastat tagasi)

Igatahes, aitäh. Soovitatud Hr.Nahk tundub kuidagi... ebaprofesionaalne juba oma weebilehel. Võtsin Eesti Advokatuuribürooga ühendust. Polnud kursis antud "reklaamireeglitega" siin foorumis, vabandused. Jõudu.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.