Kinnisvarast loobumine

Kati 10.12.2017 19:51 (6 aastat tagasi)

Peale lahutust loobus minu elukaaslane oma osast kinnisvarast eksnaise kasuks. Oli suuline kokkulepe, et eksnaine ei nõua lastele edaspidi elatist. Kahjuks jäigi see ainult lubaduseks ja nüüdseks on esitatud ka elatisnõue. Kohus ei arvesta seda n.ö. kingitud poolt maja lastesse panustamisena ja siit küsimus kas seda majast loobumist on võimalik tühistada?

A 11.12.2017 07:08 (6 aastat tagasi)

Ilmselt oli tegemist vara jagamisega vastastikusel kokkuleppel, kusjuures taoline kokkulepe ei võimalda elatisest loobumist ning see oleks olnud niikuinii tühine. Seega ei ole seda kinnisvara jagamise kokkulepet kuidagi võimalik tühistada.

Juku 11.12.2017 07:49 (6 aastat tagasi)

see on järjekordne näide rumalusest, sest seda nõksu tehakse meestega pidevalt. Kui tegemist ei olnud just kinkelepinguga "'jämeda täanamatuse" tõttu tühistada), siis on nii nagu A kirjutas. Ja jätke mehed meelde ükskord - mitte ühegi omavahelise kokkuleppege ei muutu seaduse ees elatise maksmine lapsele tühiseks! isegi kui annate ära miljonitesse makstava kinnisvara - ikka peate edaspidi seda 250E per laps naisele maksma!

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.