Tasuta lasteaiakohad lastele

Marii 16.01.2018 21:00 (6 aastat tagasi)

Tere! Kas on olemas mingi seadusejupp, mis aitab üksikema sellistel kordadel kui ta on sattunud majanduslikult raskesse olukorda ja ta ei ole võimeline lasteaia kohtade eest tasuma. Et kas on riigilt mingi võimalus saada tasuta lasteaia kohad kuna lapsed seda väga vajavad aga lihtsalt majanduslikult ei tule rahadega välja, et selle eest tasuda? Olen oma mure valda ja lasteaeda teatanud aga nemad väidavad, et sellega nad aidata ei saa. Ette tänades!

Hm 17.01.2018 06:51 (6 aastat tagasi)

kov -sse saad pöörduda toimetulekutoetuse saamiseks, aga ise pead siis olema töötuna või töö otsijana arvele võtnud end või on sinu sisetulekud kaasa arvatud laste elatisrahade ja lastetoetustega väiksemad alla elatusmiinimumi kui neist eluasemekulud maha arvutada.

jaxu 17.01.2018 06:52 (6 aastat tagasi)

Sellist "seadusejuppi" pole olemas ja ka riigilt pole mitte midagi nõuda, sest kõik koolieelsed lasteasutused kuuluvad kohaliku omavalitsuse alluvusse. Kohalikul omavalitusel on loomulikult õigus vähendada lasteaia ja muid tasusid, aga nad teevad seda vajadusepõhiselt. Ehk siis küsivad sinu sissetulekuid ja ka sots töötaja jms arvamust. Kui nad on keeldunud, siis ilmselt on su sissetulekud ikkagi sellised, et sa ei vaja seda soodustust.

1stms.creditunion 24.01.2018 13:14 (6 aastat tagasi)

Kas teil on vaja kiiret laenu oma finantsprobleemide lahendamiseks ja ettevõtte juhtimiseks? Laenutage laenu 3000 kuni 150 000 000-le järgmises valuutas ($), (€) ja (£) laenudele, siin pakume laenude kõiki liike. Investeerimislaenud, isiklikud laenud, kinnisvaralaenud. Me võime aidata teie äri või projekti madala intressimääraga laenuintressiga 2%. Kui olete huvitatud laenu saamisest, võtke meiega ühendust lisateabe saamiseks E-post: 1stms.creditunion@gmail.com

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.