ühivara jagamine

meesterahvas 11.03.2018 19:39 (6 aastat tagasi)

korter on ostetud abieluajal ja koos sai rahad kokku pandud. nyyd juba 4a tagasi sai lahutatud. mina naine koos 10a lapsega elan selles korteris edasi ja eks mees ei anna korterit mulle ega ka lapsele. ise olen uue kaasaga õnnelik ja kõik hästi kuid eks mees ähvardab ja ultimaatumeid esitab aind. et ei anna korterit mulle ei soovi et ma talle osa kinni maksaks. ja ei luba mu uut meest siia. mis on selle lahendus.

CC 12.03.2018 07:00 (6 aastat tagasi)

lahendus on selline, et pöördud kohtusse hagiga ühisvara jagamiseks. Esitad tõendid, et oled üritanud asja kohtuväliselt lahendada aga see poel õnnestunud. Kohus jagab ühisvara. Kõik.

Juss 12.03.2018 12:21 (6 aastat tagasi)

Kui mees enam korteris ei ela ja teie elate seal koos lapsega siis suht kindlalt jätab kohus korteri teile ja peate mehele hüvitama pool korteri hetke turuväärtusest ja kui on pangalaen siis see arvutatakse turuväärtusest maha ja jääk jagatakse kaheks.Väga lihtne ja midagi keerulist seal pole.Pöörduge kindlalt kohtu poole,kuid ennem võiksite eksmehele läbi esindaja tähitud kirjaga omapoolse pakkumise teha,see on hilisemalt kindel tõend,et teise poolega pole kokkuleppele jõutud.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.