lapsendamine

peeter 13.03.2018 13:45 (6 aastat tagasi)

tere.kuidas ja millistel tingimustel saaksin lapsendada abikaasa lapse. abikaasal eelmisest abielust 11a laps, lapseisa maksab küll elatist, kuid lapsest ta huvitatud ei ole ,pole aastaid lapse tähtpäevigi meeles pidanud, laps ise ei ole ka huvitatud sellest mehest, nimetab mind issiks.abiellusime kaasaga aasta tagasi.laps soovib, et tal oleks ka sama perenimi.lapse biol.isaga suhtlemine võimatu, sõim jne.

vastus 14.03.2018 08:07 (6 aastat tagasi)

Alusta sellest, et räägid lapse isaga ja küsid, kas ta oleks nõus, et lapse lapsendad. Kui jah, siis edasi tuleb suhelda lapse elukohajärgse omavalitsuse pädeva töötajaga (on siis selleks lastekaitsespetsialist, sotsiaaltöötaja vms ta ametinimetus konkreetses KOV-is on). Sealt saad edasi infot, kuidas kohtule avaldus esitada. Alati on olemas võimalus sisaldada google otsingusse sind huvitav sõna või fraas, antud juhul "lapsendamine" ja sealt saad väga palju kasulikku infot.

peeter 14.03.2018 12:14 (6 aastat tagasi)

tänud vastuse eest, olen isegi otsinud infot, aga kui lapse isaga võimatu rääkida, ei võta lihtsalt jutule, selles problem ongi, et kõigi arvamus nagu oleks poolt, aga...

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.