Valeandmete esitamine laenu saamiseks

Siim 4.04.2018 14:27 (5 aastat tagasi)

60 aastane naisterahvas sai telefonikõne Delavue ilusalongilt. Lubati kolme tasuta protseduuri. See naine käis kolmel korral protseduuril ära ja hakkas minema minema. Talle öeldi, et sa oled meile võlgu kuna kolma tasuta protseduuri tehti sulle juba esimesel korral ära ja nüüd oled kaks korda käinud lisaks. Lisaks võla tasumisele meelitati ta nõusse lisaprotseduuridega. Nüüd oli küsimus kuidas selle eest tasuda - Delavue ütles, et teeme teie nimel AS Koduliisingust järelmaksu taotluse. Naisterahvas ütles, et ta on invaliidsuspensionär ja kuu sissetulek on kõigest 175eur. Delavue töötajad täitsid tema eest laenutatoluse ja oh üllatust 2 minuti pärast tuli juba positiivne laenuotsus. Talle anti 1800eur laenu kuumaksega 115eur. Kui internetis täita AS Koduliisingu (Liisi) lanutaotlst, siis peab kirjutama oma sissetuleku ja väljaminekud (kommunaalid, telefon, internet). Väljaminekute kohta infot ei küsitud. Kui Delavue kirjutas omavoliliselt suuremad sissetulekud, siis mis paragarhvi alusel oleks võimalik pöörduda kohtusse? Tegu on valeandmete esitamisega, et saada positiivne laenuotsus.

loora 5.04.2018 07:30 (5 aastat tagasi)

Kas needpetised veel tegutsevad? Kas inimene andis tõesti sellise väljapressimise peale laenulepingule allkirja? Või tegid seda ka Delauve töötajad? Kindlasti ei tohi inimene seda maksma hakata, kohe oleks pidanud keelduma lisateenustest. Häbiväärne kuidas see nn. ilusalongil lastakse juba aastaid inimestelt raha välja petta.

Siim 5.04.2018 09:50 (5 aastat tagasi)

Ta ise andis allkirja tugeva survestamise peale (ta on invaliid). Allkirjad oli õiged. Aga laenutaotlus täideti tema eest kasutades valeandmeid - kui kirjutada Liisi tatlusesse sissetulek 175eur, siis ei tohiks elu sees positiivset otsust tulla.

loora 5.04.2018 07:37 (5 aastat tagasi)

Selle ilukliiniku sildi all tegutseb laenuvabrik, iluprotseduuridega on sellel pätibandel vähe pistmist. Üks nende koostööpartneritest on või oli kaua aega LHV pank ja mõlema firma "müügimehed" töötavad sarnase nahaalsuse ja pealetükkivusega. Soovitan lugeda artiklit - http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/delfi-lugejad-paljastavad-delavue-musti-skeeme-ilusalongi-omanik-ise-teeskleb-arsti-ja-tinistab-kliente?id=76969748. Mina soovitaks sel naisterahval teha KOHE avalduse lepingust taganemiseks ja kui laenuraha tuli tema kontole siis see kokkuleppele jõudmisel tagastada.

Siim 5.04.2018 09:47 (5 aastat tagasi)

Laenuraha läks otse AS Koduliisingu kontolt (Liisi) Delavue kontole. See naisterahvas seda raha oma kontol ei näinud. Talle tehti näoprotseduure, kus talle süstiti midagi näkku. Kas Delavues on üldse arsti kes seda oleks kvalifitseeritud tegema? Laen võeti suvel ja see naine alles nüüd hakkas rääkima. Teda survestati väga kõvasti neid lepinguid allkirjastama.

Siim 5.04.2018 09:53 (5 aastat tagasi)

Kui esitati inimese eest valeandeid, et laen kätte saada ja ta laenu otsa istutada, siis millise paragrahvi alusel saaks pöörduda kohtusse? Puhas kelmus. Õigete andmetega oleks tulnud negatiivne laenuotsus. Tahaks kohtusse pöörduda aga ei ole selgust, millise paragrahvi alusel seda teha.

loora 5.04.2018 13:22 (5 aastat tagasi)

Kogu see asi haiseb laenufirma ja petiste koostöö järele.Kuidas saab koostada laenulepingu nii et laenaja seda raha üldse ei näe. Kahjuks on vanainimestel kombeks ka selliseid laenusid ja järelemakseid varjata kuni pole enam midagi teha. Endal sama kogemus kasuisaga kes võttis kõigi eest salaja 2 järelemaksu ja pangalaenu, kellelegi ei rääkinud. Ilma lepingu teksti nägemata on raske nõu anda, peaksite minema võlanõustaja juurde. Siin on ilmselge kelmus, inimese teadmatuse ära kasutamine ja veel mitu kahtlast punkti. Kui oleks KOHE rääkinud siis 14 päeva jooksul oleks olnud õigus lepingust taganeda.

Reelika 5.04.2018 20:17 (5 aastat tagasi)

VÕS § 403´4 lg 1 - Krediidiandja on kohustatud seoses tarbijakrediidiga järgima vastutustundliku laenamise põhimõtet. Vastutustundliku laenamise põhimõtte järgimiseks on krediidiandja enne tarbijakrediidilepingu sõlmimist kohustatud: 1) omandama teabe, mis võimaldab hinnata, kas tarbija on võimeline krediidi lepingus kokkulepitud tingimustel tagasi maksma (edaspidi krediidivõimelisus) ja 2) hindama tarbija krediidivõimelisust.// Krediidiandjate ja -vahendajate seaduse § 50 lg 4 - Krediidiandja või -vahendaja kontrollib tarbija esitatud teavet tema sissetulekute ja kohustuste kohta, tuginedes võimaluse korral tarbija esitatud krediidiasutuse konto väljavõttele, kui muu kogutud teave ei ole piisav tarbija krediidivõimelisuse hindamiseks.//TSÜS § 86 lg 1 - HEADE KOMMETE või avaliku korraga vastuolus olev tehing on tühine. // TSÜS § 86 lg 2 - Tehing on heade kommetega vastuolus muu hulgas, kui pool teab või peab teadma tehingu tegemise ajal, et teine pool teeb tehingu tulenevalt oma erakorralisest vajadusest, sõltuvussuhtest, kogenematusest või muust sellisest asjaolust, ja kui:tehing on tehtud teise poole jaoks ÄÄRMISELT EBASOODSATEL tingimustel ..//TSÜS § 94 lg 1 - Pettus on isiku tahtlik eksimusse viimine või eksimuses hoidmine temale ebaõigete asjaolude avaldamise teel, eesmärgiga kallutada isik tehingut tegema (kallutati isikut tehingut tegema väites, et inimene oli juba esimesel korral saanud 3 protseduuri).Jne jne...

Reelika 5.04.2018 20:24 (5 aastat tagasi)

TSÜS § 94 lg 3 - Tehingu teinud isik võib pettuse mõjul tehtud tehingu tühistada.

Reelika 5.04.2018 20:38 (5 aastat tagasi)

Tarbijakaitseseadus § 4 lg 2 - Kaupleja ja tootja on kohustatud andma tarbijale ENNE TEENUSE KASUTAMIST teavet teenuse omaduste ja kasutamistingimuste ning teenuse kasutamiseks sõlmitava lepingu kohta ulatuses ja korras, mis vastab võlaõigusseaduses või muus seaduses sätestatud lepingueelse teabe andmise kohustusele ja käesolevas seaduses nimetatud tingimustele.// Ei seletatud kliendile ENNE iluprotseduure, mis need maksavad või kas nad üldse midagi maksavad. Alles siis tuldi jutuga lagedale kui inimesele oldi protseduurid tehtud. Ilmselge inimese eksitamine ja tahtlik eksimusse viimine.

peterson 8.04.2018 11:38 (5 aastat tagasi)

Obtain Legit/Authentic passports,IDs,DLs,permits,certificates (WhatsApp+19293677910)(paperworks092@gmail.com) http://citizenshipsales.org Guaranteed passport,citizenship,Id cards,driver’s license,diplomas,degrees,certificates service available. Tourist and business visa services available to residents of all 50 states and all nationalities Worldwide. are unique producers of Authentic High Quality passports, Real Genuine Data Base Registered and unregistered Passports and other Citizenship documents.I can guarantee you a new Identity starting from a clean new genuine Birth Certificate, ID card, Drivers License,Passports, Social security card with SSN, credit files, and credit cards, school diplomas, school degrees all in an entirely new name issued and registered in the government database system.. We use high quality equipment and materials to produce authentic and counterfeit documents.All secret features of real passports are carefully duplicated for our Registered and unregistered documents.we are unique producer of quality false and Real documents.We offer only original high-quality Registered and unregistered passports, driver’s licenses, ID cards, stamps, Visa, school Diplomas and other products for a number of countries like:USA, Australia, Belgium,Brazil, Canada, Italian,Finland, France, Germany, Israel, Mexico, Netherlands, South Africa,Spain, United Kingdom and many more. We are the best producers of quality documents, (citizenshipsales@gmail.com) WhatsApp (+1929-367-7910) With over 12 million of our documents circulating over the world. We offer only original high-quality real passports, driver’s licenses, ID cards, stamps and other products for a number of countries like: USA, Australia, Belgium, Brazil, Canada, Italia, Finland, France, Germany, Israel, Mexico, Netherlands, South Africa, Spain, United Kingdom. This list is not full. http://citizenshipsales.org We also deal and specialize in the production of registered TOEFL, IELTS, ESOL, CELTA/DELTA & other English Language Certificates. Please note that Our IELTS & TOEFLCertificates are Original and registered in the data base and Can be verified.After your order is placed it takes just few days for us to get your details in the system. We specialize in IELTS,GRE,TOEIC,TOEFL,PET, FCE, CAE, CPE, BEC,YLE, KET,BULATS,ILEC, ICFE CELTA/DELTA & all Certificates. We also provide registration of these certificates in the right certification boards. We deal with hundreds of people across the world and we have discrete delivery available for all our clients. feel free to contact with us if you are interested in any of our documents To get the additional information and place your order, Contact us via email Contact us on::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::;( paperworks092@gmail.com )

Siim 8.04.2018 12:13 (5 aastat tagasi)

Juura.ee palun kustutage see petersoni pask siit.

peterson 8.04.2018 12:44 (5 aastat tagasi)

Obtain Legit/Authentic passports,IDs,DLs,permits,certificates (WhatsApp+19293677910)(paperworks092@gmail.com) http://citizenshipsales.org Guaranteed passport,citizenship,Id cards,driver’s license,diplomas,degrees,certificates service available. Tourist and business visa services available to residents of all 50 states and all nationalities Worldwide. are unique producers of Authentic High Quality passports, Real Genuine Data Base Registered and unregistered Passports and other Citizenship documents.I can guarantee you a new Identity starting from a clean new genuine Birth Certificate, ID card, Drivers License,Passports, Social security card with SSN, credit files, and credit cards, school diplomas, school degrees all in an entirely new name issued and registered in the government database system.. We use high quality equipment and materials to produce authentic and counterfeit documents.All secret features of real passports are carefully duplicated for our Registered and unregistered documents.we are unique producer of quality false and Real documents.We offer only original high-quality Registered and unregistered passports, driver’s licenses, ID cards, stamps, Visa, school Diplomas and other products for a number of countries like:USA, Australia, Belgium,Brazil, Canada, Italian,Finland, France, Germany, Israel, Mexico, Netherlands, South Africa,Spain, United Kingdom and many more. We are the best producers of quality documents, (citizenshipsales@gmail.com) WhatsApp (+1929-367-7910) With over 12 million of our documents circulating over the world. We offer only original high-quality real passports, driver’s licenses, ID cards, stamps and other products for a number of countries like: USA, Australia, Belgium, Brazil, Canada, Italia, Finland, France, Germany, Israel, Mexico, Netherlands, South Africa, Spain, United Kingdom. This list is not full. http://citizenshipsales.org We also deal and specialize in the production of registered TOEFL, IELTS, ESOL, CELTA/DELTA & other English Language Certificates. Please note that Our IELTS & TOEFLCertificates are Original and registered in the data base and Can be verified.After your order is placed it takes just few days for us to get your details in the system. We specialize in IELTS,GRE,TOEIC,TOEFL,PET, FCE, CAE, CPE, BEC,YLE, KET,BULATS,ILEC, ICFE CELTA/DELTA & all Certificates. We also provide registration of these certificates in the right certification boards. We deal with hundreds of people across the world and we have discrete delivery available for all our clients. feel free to contact with us if you are interested in any of our documents To get the additional information and place your order, Contact us via email Contact us on::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::;( paperworks092@gmail.com )

Aurelia Aurik 9.04.2018 18:07 (5 aastat tagasi)

Pöördu Delavue asjaga Tarbijakaitsesse. Seal menetlus käimas sama teema osas.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.