Kohus vahistas elukaaslast kööginoaga pussitanud mehe

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
54-aastane Madis lõi esialgse info põhjal kööginoa elukaaslase südame piirkonda.
54-aastane Madis lõi esialgse info põhjal kööginoa elukaaslase südame piirkonda. Foto: Kristjan Teedema

Tartu maakohus vahistas täna kaheks kuuks tapmises kahtlustatava 54-aastase Madise, kes on süü omaks võtnud.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Marge Püss selgitas, et 54-aastane Madis ja tema 67-aastane elukaaslane jõid 15. veebruaril nende ühises Kaunase puiestee kortermaja üürikorteris alkoholi. Juues tekkis olmetüli, mis päädis sellega, et Madis lõi kööginoa elukaaslasele südame piirkonda.

Madis läks järgmisel päeval edasi alkoholi jooma. Madis tunnistas võigast veretööd enda tuttavale, kes omakorda teavitas 17. veebruaril kell 21 häirekeskust. Püss ütles, et uurimise huvides ei saa ta avaldada, kui lähedased helistaja ja Madise suhted on. Politseinikel kulus ligi tund Madise asukoha väljaselgitamisele. Mees tabati Kaunase puiestee kortermajast paari tänava kauguselt alkoholi tarbimast.

Kehtivaid kriminaalkaristusi Madisel ei ole, kuid pisut enam kui kümme aastat tagasi on kohus teda karistanud elukaaslase kehalise väärkohtlemise eest. Madisele oli pakutud alkoholismiravi võimalust, kuid mees keeldus, kuna arvas, et saab ise probleemiga hakkama. Madis ning ta elukaaslane elasid koos ligi paarkümmend aastat

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles