Kodus karantiinis püsiv tartlane ei pääse parkimistrahvist (9)

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
Tasulise parkimise piirkonna Vabriku tänava elanikel tuleb nüüd trahvihirmus käia päevas mitu korda autot liigutamas. Teine võimalus on osta parkimispilet, mida polnud enne eriolukorda vaja, sest siis käidi päeval autoga tööl.
Tasulise parkimise piirkonna Vabriku tänava elanikel tuleb nüüd trahvihirmus käia päevas mitu korda autot liigutamas. Teine võimalus on osta parkimispilet, mida polnud enne eriolukorda vaja, sest siis käidi päeval autoga tööl. Foto: Margus Ansu

Osa tartlasi, kes püsib nagu kord ja kohus praegusel nakkusohtlikul ajal kodus, võib saada ebameeldiva üllatuse osaliseks, leides kodu juurde pargitud auto kojamehe vahelt trahvikviitungi.

Ei loe, et meil on eriolukord ja karantiin, Tartu linnavalitsuse seisukoht on, et neil, kes ei mahuta autosid oma hoovidesse, tulebki linna maal parkimise eest maksta.

Nii on mitu korda juhtunud tasulise parkimise B-piirkonnas Vabriku tänaval elava mehega, kes ei tahtnud oma nime ajalehes avalikustada. Ühe trahvi sai ta möödunud reedel ja teise selle nädala esmaspäeval, mõlemal korral 30 eurot.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles