Tribüünile tormanud ja fänni rünnanud Inglismaa tippjalgpallur sai tõsiselt karistada

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Eric Dier jooksis matši järel tribüünile.
Eric Dier jooksis matši järel tribüünile. Foto: twitter

Tottenhami jalgpallimeeskonna kaitsjat Eric Dieri karistati mängukeelu ja rahatrahviga, sest ta ründas tribüünil olnud fänni.

Intsident toimus märtsi alguses, mil Tottenham kaotas FA Cupi matšis penaltiseerias Norwichile. Kohtumise järel suundus Dier tribüünide poole, et tervitada mängu vaatama tulnud perekonda. Ta kuulis, et üks vastaste fännidest solvas teda ning jagas maid ka tema venna Patrickuga. 

Dier tormas seepeal tribüünidele, et riiukuke suu kinni panna. AP andmetel näitas uurimine, et füüsilist kontakti Inglismaa koondise vutimehel siiski ei tekkinud, olukord lahendati sõnadega. 

Sellele vaatamata väänas alaliit pallurile nelja matši pikkuse mängukeelu ning 40 000 naelsterlingit trahvi. 

«Mõtlesin tol hetkel vaid sellele, et pean Patrickut kaitsma,» selgitas Dier ise. «Ta oli tulnud mängu vaatama, mind toetama, kuid kuulis minu kohta solvanguid. See ärritas teda. Tundsin, et olen olukorra eest vastutav.»

Paljude jalgpallifännide meelest on määratud karistus väga ebaõiglane. Tottenhami peatreener Jose Mourinho ütles mõned päevad tagasi, et Dier peaks igal juhul puhtalt pääsema, nüüd ei soovinud ta otsust kommenteerida.

«Ma ei reageeri kuidagi. Ma ei ütle midagi. Kui ütleksin, satuksin jamadesse,» väljendas Mourinho oma meelsust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles