Kohus võttis Võhmas lapsi pussitanud naise vahi alla

BNS
Copy
Kõnealune kortermaja on Võhma paneelmajarajoonis. Vigastada saanud lapsed elasid kohalike sõnul kõrvalmajas.
Kõnealune kortermaja on Võhma paneelmajarajoonis. Vigastada saanud lapsed elasid kohalike sõnul kõrvalmajas. Foto: Elmo Riig

Tartu maakohus võttis kolmapäeva pärastlõunal vahi alla Võhmas lapsi pussitanud naise. 

Viljandi kohtumaja kohtunik võttis mõrvakatses kahtlustuse saanud 37-aastane naine võeti vahi alla esialgu kaheks kuuks. 

Varasemaid õigusrikkumisi mistahes vallas naisel ei ole, ka oli ta kuritöö ajal kaine. Samas saadab politsei naise kohtupsühhiaatrilisse ekspertiisi. 

Esmaspäeval kella 17.50 paiku sai häirekeskus teate, et Viljandimaal Võhma linnas Kalevi tänaval kortermaja trepikojas on kaks vigastatud last vanuses kaheksa ja kümme eluaastat. Lapsed avastas naine, kes kutsus kiirabi ja andis lastele esmaabi.

Mõlemad lapsed said siiski tõsisemaid vigastusi ja kiirabi viis nad haiglasse. BNS-i andmetel kosuvad lapsed haiglas hästi ning nende elu ohus pole. 

Ajaleht Sakala kirjutas, et lapsed olid vennad. Rünnak leidis aset poist kodumaja kõrval asuvas majas. Ajalehe andmetel leidis pussitamine aset ründaja korteriukse ees. Ühe kohaliku elaniku sõnul pussitas naine üht last kolm ja teist ühe korra. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles