isaduse tuvastamine

mees metsast 26.03.2011 16:13 (13 aastat tagasi)

tahaks vaidlustada vanema kande, sest ei ole kindel kas olen oma lapse isa. Kuigi jahh loll olen, et seda varem ei teinud, sest olen seda lapse sünnist saati kahtlustanud ja tänaseks juba laps 5 aastane. Naisega abiels ei ole. seni maksan lapsele elatist (ei ole kohtu kaudu välja mõistetud), kuid nüüd soovib naine suuremat summat ja andis elatishagi kohtusse sisse. Mis võimalused mul on? kuidas ma nüüd nõuan kohtult dna ekspertiisi? sorrry, olen loll, kuid advokaati pole ka raha palgata.

Juura.ee admin 26.03.2011 16:24 (13 aastat tagasi)

Lp. "mees metsast" alias "Mart"! Lõpeta läbivalt suurtähtedega kirjutamine. Praegu parandasin ära. Kui veel nõndamoodi jätkad, siis kustutan su postitused.

mees metsast 26.03.2011 16:41 (13 aastat tagasi)

Lp Juura.ee Adminn Kahju et sõna "viisakus" teile võõrsõna on. Väga vabandan suurtähtede pärast, aga selline labane kirjutis on ikke vääga ebaviisakas...

mees linnast 26.03.2011 16:50 (13 aastat tagasi)

[ ... namecalling, eemaldatud Juura.ee portaali poolt ...] Mis aga puutub sinu küsimusse, siis esitad kohtusse hagi isaduse tuvastamiseks. Siis lähete sina, lapse ema, laps ekspertiisi, võetakse tikuga süljeproov ja analüüsitakse neid. Kuna sina oled asja algataja, siis maksad sina selle lõbu kinni. See poel kallis - kroonides oli see midagi 3000 kr kokku. Juhul kui selgub, et sina poel lapse isa - sinu hagi rahuldatakse ja kulud maksab sulle naine kinni. Kui oled isa, siis jääb sinu kanda ja pead elatist edasi maksma. iseküsimus on see, et kas sa saaksid naiselt juba makstud elatis tagasi nõuda - alusetu rikastumise alusel.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.