Sünnitunnistuse muutmine tagantjärele

R 5.04.2018 23:03 (6 aastat tagasi)

Tere, sooviksin informatsiooni tõenäoliselt praktikas vähetuntud olukorrast - isikliku sünnitunnistuse muutmise, täpsemalt oma mitte-bioloogilise isa andmete eemaldamise osas. Olen täisealine inimene, oma ema abikaasaga (sünnitunnistuse järgi isaga) eluaeg külmi suhteid omanud. Käesoleva aja situatsioon on päädinud veelgi negatiivsemate emotsioonidega, mis on lõpetanud minu ja minu kasuisa suhted lõplikult. Soov oleks loobuda tagantjärele oma mitte-bioloogilise isa nimest sünnitunnistusel. Milline on praktika sellises olukorras? Juriidikat tundmata eeldan, et põhiline aegument antud olukorras oleks tõestus-kinnitus selle kohta, et reaalne ülalpidamine ning hoolitsus on tulnud siiski ainult ema poolt. Soovin loobuda kõigest, mis on seotud selle inimesega. Soovin elada edasi teamisega, et mind ei oota ees kohustused inimese ees, kes on olnud minu ema abikaasa, ent kes pole pakkunud isana tuge ei moraalsetel ega materiaalsetel kaalutlustel.

Ott 6.04.2018 04:13 (6 aastat tagasi)

Selgitad välja oma bioloogilise isa ja tehke DNA võrdluse, kui see klapib siis saad edasi asju ajada kohtu teel. Täna oma ema, et ta sind sellisesse olukorda on asetanud. Paraku sellest olenevalt peate elama edasi teamisega, et teid ootavad ees kohustused inimese ees, kes on teid kasvatanud, olnud ametlikult Teie isa Terie täisealiseks saamiseni.

Peeter 7.04.2018 04:15 (6 aastat tagasi)

täisealine R, tekib küsimus, kui lähedased on olnud su suhtrd biol. isaga, sest mees, kes annab oma lapse lapsendada võõrale mehele, peab ikka luuserist rongaisa olema, sest kõik need aastad on ta pääsenud elatise maksmisest ja kas ta üldse sinu vastu huvi tundis ning samas su kasuisa on kõik see aeg teise mehe last kasvatanud. peaksid olema tõesti emale tänulik, et tal selline abikaasa kõrval, kes oli valmis sind omaks võtma. materjaalsetel kaalutlustel on ta ikkagi sulle tuge pakkunud sinu kasvatamisel, sinu biol.isa aga praktiliselt ei panustanud ju rahaliselt midagi. ja tõepoolest sul on kohustused inimese ees, kes sind kasvatas.

gaxa 9.04.2018 09:53 (6 aastat tagasi)

Peeter, kuna Te ei tunne teemaalgataja elulugu ega põhjust miks kasuisaga soovitakse suhted katkestada siis ärge tulge kohut mõistma ega targutama. Siin ei ole Delfi naistekas. On täiesti loomulik et sünnitunnistusel on bioloogilise isa nimi.

Ott 9.04.2018 11:24 (6 aastat tagasi)

Kui tegemist lapsendamisega siis sellest peaks abi olema: § 89. Täisealiseks saanud lapsendatu lapsendamise kehtetuks tunnistamine: Täisealiseks saanud lapsendatu lapsendamist võib kehtetuks tunnistada käesoleva seaduse § -s 87 sätestatud alustel ja üksnes lapsendatu nõudel ning tingimusel, et lapsendamise kehtetuks tunnistamisega on nõus tema vanemad ja lapsendajad. vaata ise https://www.riigiteataja.ee/akt/1011053?tegevus=salvesta-link

R 13.04.2018 01:39 (6 aastat tagasi)

Tere taas, olen kõigil teemas sõnavõtnutele väga tänulik! Mulle igatahes on nüüd mõtlemiskoht.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.