Alkohoolikust elukaaslane - millised võimalused?

Lenka 14.10.2018 20:07 (5 aastat tagasi)

Palun ideid, kuidas õiguslikult korrektselt saaks edasi toimetada. Mees ja naine ei ole abielus, kasvatavad ühiselt kahte eelkooliealist last, kahepeale on soetatud 2 korterit (ühes elavad ise, teises üürnikud). Omavaheline läbisaamine on nüüdseks pea olematu, sest mees on alkohoolik, kes ise probleemi ei tunnista. Naine on teinud ka politsele väljakutse, mistõttu neid on üle vaadanud ka kohalik lastekaitse (füüsilist vägivalda ei esine, lapsed on igati hoitud). Mees vara jagamisega nõus ei ole (et jääks ühele üks, teisele teine korter). Naine soovib kooselu asap lõpetada, sest alkoholismiprobleem üha süveneb hoolimata sellest, et varem on naise initsiatiivil ka erinevatest kliinikutest abi otsitud (mõju väga ajutine). Mida ja kuidas teha?

Pb 14.10.2018 20:43 (5 aastat tagasi)

Tark ei torma. Ütle üürileping üles ka koli koos lastega välja. Eks peakski julme käike tegema, kui omavaheline suhtlus halb.

CC 28.10.2018 13:53 (5 aastat tagasi)

Kes on korterite omanikud? Kui on kaasomandis, siis peab esitama hagi kaasomandi lõpetamiseks. Kuni selle hetkeni soovitan teha nagu Pb kirjutab. Mingit alust teise omaniku väljakolimist nõuda - ei ole.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.