Maksan graafiku alusel,aga kohtutäitur arestis

terake 27.12.2019 22:43 (4 aastat tagasi)

Olen sõlminud kohtutäituri juures maksegraafiku - mida olen korralikult maksnud ja pool nõudest on ka makstud. Täna aga potsatas meili peale teada - "Töötasu arestimise akt" - tööandja peab maksma graafikus oleva osamakse otse kohtutäituri kontole. Aga mu pangakonto on blokeeritud - miks?? ja pealegi on blokeeritud kogu nõude summas - mis oli algne nõue.(mis sest ,et mul pool nõudest on kohtutäiturile makstud). tänud igasuguse info eest.

a 30.12.2019 05:25 (4 aastat tagasi)

Korralik maksmine tähendab seda, et konkreetseks kuupäevaks peab olema graafikujärgne makse jõudnud kohtutäituri kontole. Jääb makse kasvõi päev hiljemaks, nõutakse kogu võlg korraga sisse, ei mingeid graafikuid enam. Räägi oma korralikkusest kohtutäituriga.

Terake 30.12.2019 07:03 (4 aastat tagasi)

Ja seda olen ma ka teinud-ma ei ole oma maksetega päevagi hiljaks jäänud. Sellepärast ongi arusaamatu

niplik 30.12.2019 06:58 (4 aastat tagasi)

Kui pangakonto arestiti enne maksegraafiku sõlmimist siis tavaliselt kohtutäitur ei muudagi seal summat enne kui kogu võlgnevus tasutud. Miks aga peale graafiku sõlmimist veel lisaarest tööandjale ja miks kontot ei vabastatud seda peate küsima täituri käest. Millistel tingimustel maksegraafik on sõlmitud? Kui maksegraafikus ei olnud kokkulepet et konto vabastatakse siis seda ka ei tehta. Kui kokkuleppes see punkt sees siis on täituri poolne rikkumine.

Terake 30.12.2019 07:08 (4 aastat tagasi)

Maksegraafik on sõlmitud mitubkuud tagasi-pool võlast olen maksnud graafiku alusel iseseisvalt õigetel kuupäevadel tagasi.pool nõudest on makstud! Ja ma pole hiljaks jäänud maksetega. Nűűd aga arestiti konto algse nôude summas ja tööandja peab veel palgast neile maksma graafiku järgse tasu.

J. 30.12.2019 09:42 (4 aastat tagasi)

Maksegraafik sõlmiti kohtutäituri juures. Kas sellega oli nõus ka võlausaldaja? Kui mitte, siis see ei kehti. Võlausaldaja võib nõuda, et võla sissenõudmiseks kasutatakse kõiki seadusega ettenähtud vahendeid. Suhtle kohtutäituriga.

terake 30.12.2019 10:12 (4 aastat tagasi)

Jah, võlausaldaja oli selle graafikuga nõus. see ongi arusaamatu -et miks. võlausaldaja oli nõus graafikuga. ja maksin seda korralikult. järgmine makse oleks olnud jaanuaris. sellepärast ongi kõik arusaamatu. reede õhtul saadeti arestimis akt - ilmselgelt ei saa enam kedagi kätte. telefinidele ja vastuvõtuajad on homme alles. täna büroo ei tööta ja ei vasta kõnedele ega meilidele.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.