Korteriühistu koosoleku aja ja koha muutmine

elanik 2.12.2020 10:01 (3 aastat tagasi)

6 korteriga korteriühistu juhatus on kokku kutsunud ühistu koosoleku, aga saanud mõnedelt korteriomanikelt tagasisidet, et koosoleku koht ei sobi (algne plaan oli COVID-19 tõttu pidada koosolek õues, kuid arusaadavalt on praegu õues külm ja leiame lahenduse, et maskidega hajutatult siiski siseruumides kohtuda). Üks korteriomanik on ka palunud aja muutmist. Kas on ok ühistukoosoleku kohta ja võimalusel aega muuta ühenädalase ette teatamisega? (Seni on kõik majaelanikud teinud sõbralikku koostööd ja pole olnud põhjust väga täpselt formaalsustes näpuga järge ajada, aga majas on üks konfliktne korteriomanik, kes hetkel püüab kõigi vahenditega ühistu tööd takistada. Tema on üks neist, kes avaldas rahulolematust väljapakutud koosoleku kohaga, aga võimalik, et ta protestib ka järgmiseks väljapakutu vastu...)

2.12.2020 13:11 (3 aastat tagasi)

Teid on vaid 6 inimest. Praktiliselt on võimalik üldkoosolek läbi viia ka ilma üldkoosolekut kokku kutsumata. Teil on kuupäev ja aeg paigas. Annate igale liikmele kätte (postkasti või e-mailiga)koosoleku päevakava ja punktid mida hääletada. Panete paika kuupäeva milliseks tuleb vastused tagastada, kas kü liikmed on otsuse poolt või vastu. Kui inimene ei vasta, siis loetakse see vastu olevaks. Lugege täpsemalt EKYL lehelt.

elanik 2.12.2020 13:31 (3 aastat tagasi)

kü! Suur tänu vastuse eest. Meil on siiski vaja ka kohtuda puhtalt selleks, et maja remondiga seotud olulisi küsimusi sisuliselt arutada. Majas on paar vanemat inimest, kellele online koosolek käiks üle jõu... Muidugi võime lihtsalt kokku saada infovahetuseks ja hiljem emaili teel hääletada. Aga kui see on korrektne, siis vahetaks lihtsalt koha siseruumi ja leiaks esimese sobiva aja ja peaks koosoleku koos hääletamisega ära. Kas see oleks ok? (Aja osas on juba nõusolek kõigilt peale mainitud probleemse naabri, kes lihtsalt ei vasta telefonile ega emailidele).

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.