Nõu vaja aga kohene maksmine võimatu. Mida teha?

JJ 25.05.2009 10:21 (14 aastat tagasi)

Sai kunagi laenatud raha ülekandega eraisikult ja tagasi maksin sulas. Raha vastuvõtmise kohta on laenaja allkirjaga dokument olemas. Laenaja aga tahab teatud põhjustel minult raha saada ühe teise müügiga seoses ja ei tunnista , et on raha kätte saanud. Sai kohtust maksekäsu mille info mulle jõudis alles siis kui raha kontolt võtma hakati. Vaidlustasin kohtus omal käel. Kohtunik peatas maksekäsu aga ütles nüüd, et mul vaja siiski juristi kes teeks kõik dok korrektselt ja esindaks. Ütles, et on lihtne lõpetada seda nõuet kui oleks korrektsed paberid ja esindaja. Kuna mul aga kõik rahad kohtutäiturijuures kinni siis pole endale söögirahagi rääkimata juristile kohesest maksmisest. Kas on mingit võimalust saada esindajat kes pakuks mingi maksetähtaja vms ja aitaks maksekäsu vaidlus...

Riukalik Jurist 25.05.2009 10:45 (14 aastat tagasi)

Väga raske on sind aidata kui oled jätnud lisamata oma e-maili... Üldse jääb kuidagi arusaamatuks, et kui sul on olemas võlausaldaja allkiri selle kohta, et ta on raha kätte saanud, siis mida ta üldse veel nõuab?

JJ 25.05.2009 10:48 (14 aastat tagasi)

Mail nüüd lisatud. Tegemist on siin elava välismaalasega ja ma ei tea millele ta loodab. Ehk seda, et sularahas arveldusest saab mööda hiilida ja lihtsalt ei tunnista. Kuigi mul on olemas originaal dok tema allkirjaga. Kohtuniku sõnul pidi olema suht lihtne see teema lõpetada kui vaid oleks korrektne esindaja.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.