inkasso

einar 16.10.2017 16:13 (6 aastat tagasi)

sai võetud kiirlaenu 402.-euri ja et tagasimaksega jäin töö puudusel hätta, siis läks inkassosse, siiani kokkuleppel olen tasunud neile igakuiselt väikesed maksed. minu teada on see 402 juba kahekordselt neile tagasi makstud, aga inkasso väidab, et võlg on üle 1300.-. pakuvad ikka graafikut või kohut.

Roman 16.10.2017 16:17 (6 aastat tagasi)

Inkasso võib miljonit ka väita, mitte mingil juhul ärge tehke mingeid kokkuleppeid selle summa peale. Tehke endale täpne arvestus kui palju olete tegelikult tagasi maksnud. Kui summa tõesti kahekordselt tagasi makstud siis vastake et rohkem ei ole nõus maksma ja mingu kohtusse.

einar 16.10.2017 16:46 (6 aastat tagasi)

aitäh kiire vastuse eest. küsimus tekkiski, sest minu teada jäi veel paarkümmend euri maksta, mida neile teada andsin, ja selle ka oleksin koheselt maksnud ja asi lõpetatud siis, aga nüüd tuli kiri, et oioi kui palju veel maksta.

rolf 16.10.2017 23:36 (6 aastat tagasi)

Kui inkasso tahtmise järgi maksta siis see võlg kasvab lõpmatuseni. Arvestage täpselt kokku kui palju olete tagasimakseid teinud, kui on jäänud tõesti see paarkümmend euri siis tehke viimane makse selgitusega "viimane makse, nõude lõpp". Ja selt edasi närv kõvaks sest hakatakse pommitama nagunii ja lisa nõudma. Ma olen näinud ise nõuet kus võlgniku käest nõuti 68 eurose laenu eest tagasi 5000 euri ja pakuti väga lahkelt maksegraafikut et no "me oleme nõus kui kannate iga kuu 500 euri". Muide kas inkasso esindab Teie võlausaldajat või on võla endale ära ostnud? Kui võlausaldaja on kõik maksed vastu võtnud ja pole kirjalikult nõude loovutamisest teada andnud siis pole inkassol üldse midagi väita. Viimane makse võlausaldaja kontole kuhu olete vist ka siiani maksnud ja siis aitab.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.