Nooruse lollus, ehk saaksin midagi veel teha?

MureM 22.02.2018 07:32 (6 aastat tagasi)

Tere, Kui sain 18 kasutas oma tuttav mind ära, et saada teatud teenuseid kasutada. Okei, starmani võtsin, kokkuleppel, et maksab ise, aga minu id kaardiga oli võetud veel Elisast jne telefone ja pakette. Nüüdseks on võlad suured ja ma ei ole võimeline neid maksma. Kasvatan kahte imearmast tütart, ka emapalgast võetakse 20% maha, mis iseenesest on hea. Aga krediidiinfos näitab, et ühtegi kehtivat võlga pole. Ehk keegi oskab nõu anda, kuidas saaksin käituda? Lisaks olen suhelnud kohtutäituridega, kõik on sellise suhtumisega, et mis minu asi, et lõpetatud on. Soovin saada vaid nõu, virisejatel ja parastajatel palun teema edasi minna :) !

MMure 22.02.2018 07:37 (6 aastat tagasi)

Kahjuks ei saa aru, mis tulemust sa loodad saada, või milles õigupoolest on probleem? Sa oled võlgu, võlad on täimiseks läinud kohtutäiturile. Siiamaani on asi selge. Järgmised kaks lauset on aga väga kummalised. Kas sinu jaoks on probleemiks, et krediidiinfo ei näita, et sa võlgu oled? Et sa tahaksid, et krediidiinfo näitaks, et oled võlgu?

MureM 22.02.2018 07:40 (6 aastat tagasi)

Vabandan, Just, kui näitab, et lõpetatud, aga kohtutäitur ikkagi nõuab, siis mis ma teha saan v kust informatsiooni saada. Miks nõuab kohtutäitur kui asi lõpetatud?

AA 22.02.2018 07:46 (6 aastat tagasi)

Siin polegi midagi viriseda ega parastada. samuti ei mängi mingit rolli kas ja kui palju teil on tütreid või poegi ja kas nad on imearmsad või koletised. Tähti son see, et teie nimel on olnud tehingud, mis on nüüd võlas ja kuna tehingud toimusid siis kui 18 saite ning praeguseks tel juba 2 last siis eeldusel, et lapsed ikka peale 18a saamist sündinud on võib oletada, et võlgnevused on edasi müüdud inkassosse. Teie nimel ja Teie võlad - see on üks teema. Teine teema on aga see, et Teie hea sõber kasutas võimalust Teie arvelt rikastuda. Teil on võimalus Teile tekitatud võlgnevuse osas pöörduda kohtusse ja alusetult rikastumisele viidates nõuda et hea sõber kes tele need jamad tekitaks, tasuks teile kindlas summas need kahjud, mida ta on jätnud tasumata vastavalt teie kokkulepetele. Uurige tasuta õigusabi! Midagi peaksite saama välja nõuda oma sõbralt siiski.

MureM 22.02.2018 07:48 (6 aastat tagasi)

Aitäh vastuse eest.

cc 22.02.2018 09:21 (6 aastat tagasi)

Kui asjaga tegeleb kohtutäitur, siis on asi ka juba kohtust läbi käinud. Seal oleksite saanud esitada oma vastuväited ja tõendite olemasolul pöörata nõuete täitmine selle isiku vastu, kes tegelikult kasu sai või teenuseid kasutas. Selleks peavad teil olem tõendusmaterjalid, mida saab kohtus reprodutseerida: omavaheline kirjavahetus jne. Kui tahate teada, kui palju teil veel on maksta - pöörduge oma kohtutäituri poole päringuga, tema on kohutatud vastama ja teid informeerima. iseenesest on see ju hea, et krediidiinfos teid pole, sest siis ei saa usaldusväärsus kannatada. Soovin edu.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.