kinkeleping

Selma 9.02.2019 15:49 (5 aastat tagasi)

Selline probleem tekkis, et soovin oma kinnistust pool kinkida õe perele. Selle poole sees on maja,kus mu õe pere juba ka elab, ise elan krundi teises servas ehitatud majas. Küsimus ongi nüüd selline, et kas peaksin ka elektriliitumise ära andma, kuna elektrikilp jääb kingitavasse majja. Samuti asub seal õues kaev. Kas saab notaris teha nendele ühiskasutuse(elekter, kaev) ja kelle nimele peaks minema siis elektriliitumine? Kas registritunnus jääb alles kinkijale või saab selle uus omanik, kuna vanad hooned jäävad selle reg. tunnuse alla, uus maja on ehitatud hiljem.

Anna 10.02.2019 08:23 (5 aastat tagasi)

Mina isiklikult soovitaks krundi pooleks teha ja omale eraldi elektrikilp, siis tekiks kaks eraldi kinnistut ja saad oma moodi need hooned jagatud nagu vaja. Hiljem poleks probleeme.

Priit 24.02.2019 00:18 (5 aastat tagasi)

oleneb sellest,kus see krunt paikneb.Kui linnas,siis kas omavalitsus laseb krunti eraldada,kui jäävad alla 600m" ?Ma ei tea kas kinkida saab väiksemat(alla 600 m") krundi osa.Võiks asukohta täpsustada.......El.kapp tuleks eraldi lasta panna koos voolumõõtjaga ja tellida faaside jagamine,EE-st

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.