Trahv liiklusõnnetus

kleo 20.03.2019 06:08 (5 aastat tagasi)

Tere! Tekkis järgmine situatsioon. Inimene pargis oma autot parklas. Mõne päeva pärast teda kutseti Politseisse ja öeldi,et tema tagurdas külge parkivale sõidukile ja kõrval oleva sõidukil on lõpuks kahjustused. Vanemkomisar näitas videot. See hetk millal inimene pargis autot. Edasi tema ei näidanud videot. See inimene ütles,et tema ei vigastanud kõlval oleva autot (ise ei tundnud lööki ja tema autol puuduvad kahjustused),komisar aga arvas et vigastas. Ütles veel,et inimene on liiklusõnnetuskohalt põgenenud. Inimene aga oli seal parklas veel ca 1,5 tundi ja rääkis "vigastatud" auto omanikuga (nemad olid tuttavad inimesed). Tuli välja nii,et "kahjustatud" auto omanik sõitis parklast ära ja mõne tunni pärast nägi,et tema auto on vigastatud. Läks Politseisse. Lõppude lõpuks inimesele on tulnud trahv 240 EUR. Tema sissetulekuks on pension ca 350 EUR. Kas trahv võib olla nii suur? Kui ei,siis mida peab tema edasi tegema? Ette tänades,Kleo

A 22.03.2019 06:10 (5 aastat tagasi)

Maksimaalne trahv liiklusõnnetuse kohalt põgenemise eest on 300 trahviühikut, s.o 1200 eurot. Menetlusaluse isiku majanduslikku olukorda võetakse arvesse üksnes isiku enda taotlusel, kui isik ei ole määratud trahvisummaga nõus või leiab, et teo toimepanemine ei ole tõendatud, on võimalik vaidlustada trahviotsust maakohtus 15 päeva jooksul otsuse kättesaamisest.

rella 24.03.2019 06:04 (5 aastat tagasi)

Antud hetkel pole asi tõendamist leidnud. Fakt on see, et teisel autol peaks samamoodi mingid vigastused olema. Inspektor peaks füüsikatunde juurde võtma, sest paratamatult tekivad ka teise osapoole masinale vigastused. Komissar ei saa oletuste põhjal midagi otsustada vaid peab tuginema faktidel. Näidaku siis video lõpuni elik millele tema arvamus siis tugineb.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.