purjus eakate vanemate teovõime

Mures 4.06.2019 07:20 (4 aastat tagasi)

Tere.Noorem vend kasutades ära (jootes purju) vanemate otsustusvõimetust ning saavutas olukorra kus sai omale õiguse müüa/varastada suurema koguse nende metsa. Toibudes vanemad olid šokkis kuid loobuvad midagi tegemast. Kuidas ja kas antud olukorras on võimalik minul,kui vanemal pojal karistada venda, kes vormistas kõik tehingud ise, vahendid lasi kanda vanemate kontole kust hiljem nad välja võttis ning omandas endale vara.

eviira 4.06.2019 09:16 (4 aastat tagasi)

Pole sinu vara,seega pole sinul ka midagi teha. Need vanemad pidid ikka pikalt purjus olema, see kõik kindlasti ei toimunud üleöö....

Mures 4.06.2019 09:35 (4 aastat tagasi)

pikalt, ka pregu on info, et vend toob jooke juurde, et endiselt vahendeid kulutada ning teha muid tehinguid. ise kaugel, puudub võimalus sekkuda hetkel. see vara oli tulevikus, et vanematel oleks väärikas vanadus ja muud vajadused seoses eluga -rahuldatud. nüüd on aga see omandanud ainukesena ikkagi võõras isik.

eviira 4.06.2019 09:41 (4 aastat tagasi)

Kurb muidugi. Eeldan, et notaris midagi ei ole vormistatud, vaid vend siis nö võttis endale raieõiguse metsa peale ning müüb nüüd seda metsa. Maad ilmselt ikka vanemate nimel? Kui ise kaugel, siis igatepidi jama, muidu ehk oleks kohapeal võimalik vanemaid veenda...kasvõi sinnnamaale, et osa maast sinu nimele teeksid.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.