Nõudekiri

R.k 9.11.2021 21:12 (2 aastat tagasi)

Tere. Vaja väheke nõu. Sain nõudekirja ühelt nn vandeadvokaadilt. Väidetavalt olen kedagi solvanud. Lihtsalt sattus mu mu üks kiri valesse kohta. See selleks. Küsimus siis järgnev. Isa see on ok kui nõudekiri saadetakse FB Messengeri allkirjastamata ja isik kogu aeg muudab oma tingimusi. Olen kõik ta tingimused täitnud aga endiselt nõutakse mult raha. Saime kokkuleppele summas, aga täna ma ei ole väga kindel et see pressimise ära lõppeb. Peale ülekannet millist dokumenti nõuda, et see jama lõppeks. Äkki otsustab jälle ümber mõelda.

kris 10.11.2021 06:06 (2 aastat tagasi)

Miks sa küsiksid dokumenti pärast maksmist? Palu vastaspoolelt koheselt kiri, et kui see kokkulepitud summa makstud saab, siis vastaspoolel rohkem mittemingisuguseid nõudeid sulle enam ei ole.

J. 10.11.2021 09:30 (2 aastat tagasi)

Sellisele allkirjastamata nõudekirjale ei pea üldse reageerima. Tegu on puhtselge väljapressimisega, millele võib vastata, et kui väljapressimine ei lõpe, siis pöördud politseisse. Veidi lugemist advokaatide poolt esitatavatest nõudekirjadest : https://kabi.ee/noudekiri-advokaadilt/

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.