Pidutseva naabri korralekutsumine

MV 31.08.2015 13:33 (9 aastat tagasi)

Mis õigused või ka kohustused on ühistul lärmava korteriomanikuga toimetulekuks? Olen naabriga rääkinud. Sellest pole tolku. Viimase joominu ajal kutsusime korduvalt politseid, aga tundub, et naaber lukustas end korterisse ja politsei vähemalt kogu seltskonda ära ei viinud. Vaikus siiski saabus, aga kuna asi on majaelanike sõnul kestnud pikemat aega, siis ilmselt ajutiselt. Kuna viimane möll kestis ka terve päeva, siis tahtsin politseid kutsuda juba päeval, kuid politsei ütles, et päeval ei saa nad midagi teha ning soovitas pöörduda ühistu poole. Küsisin ühistu juhatuselt, mida ühistu saab teha ja need soovitasid pöörduda politsei poole. Minu abikaasa on pikalt haige ja vajab rahu. Haigusega seoses on tal unehäired. Magamistuba on naabri rõdu all ja nende lällamine ja suits kostab nii nagu enda akna taga. Kas tõesti pole võimalik kutsuda päeval politseid, kui pole lastud magada öösel ega lasta ka päeval ja mida ühistu selles olukorras teha saab?

31.08.2015 18:02 (9 aastat tagasi)

Kirjuta politseile, et selles korteris toimuvad pidevalt kärarikkad peod, kuupäevad ja kellaajad kirja. Samuti kutsu politsei välja, mitu korda. Seejärel sellise korteri võib lasta võõrandada, maha müüa, kus kodukorraeeskirjadest või valla heakorra eeskirjadest kinni ei peeta.

Koll 1.09.2015 11:26 (9 aastat tagasi)

Uuri KOV seadusi- öörahu algab tavaliselt 23.00. Müra ei tohi Tervisekaitseameti andmetel ületada 60 dB. Ekspertiisi maksad ise kinni. Peale mitmekordset politsei registreeritud (koostati protokoll) võib KÜ algatada sundvõõrandamist

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.