vägivald koolis

Kool 31.10.2018 21:09 (5 aastat tagasi)

Tere, Selline probleem, et 12.aastane poiss terroriseerib tervet klassi juba mitme aastate jooksul. Peksab tüdrukuid, ähvardab silmad kääridega välja võtta, lükkab treppist alla ning poisi vanemad ei näe selles probleemi, väidavad, et teised lapsed on ise süüdi selles. Kool ei tee midagi, täna oli koolis vanemate koosolek, kus olid samuti sots.pedagoog, politsei esindaja ja haridusameti esindaja. Vastus on üks, et nemad ei saa midagi teha enne kui poiss on 14.aastat vana. Kelle poole saab selle probleemiga pöörduda? Kas on mingid juristid, kes tegelevad just selliste probleemidega?

Liisa 31.10.2018 21:54 (5 aastat tagasi)

Jään juristide koha pealt vastuse võlgu. Kuid olles olnud sellise probleemiga ise ka silmitsi, soovin jõudu ja jaksu. Praktiliselt olete üksi. Kõik need ennetuskampaaniate ja muu kamarajura jutt, on ilus vaid teoorias. Enne kui pole laipa, ei saa keegi midagi teha. Nii kurb kui see ka pole. Kaitske oma last, võtke kasutusele, mida iganes - kaitske ja hoidke, olge olemas ka füüsiliselt oma lapsele.

A 1.11.2018 09:36 (5 aastat tagasi)

Ega juriidikaga ei olegi siin alla 14-aastaste puhul midagi teha. https://www.postimees.ee/979538/politsei-vanema-karistamine-alla-14-aastase-lapse-pattuste-eest-last-ei-aitaks

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.