majutus

Kadi 23.07.2019 14:51 (4 aastat tagasi)

Naaber üürib oma korterit välja personalivahendusfirmale, kes reklaamib ennast ka majutusteenuse pakkujana. Elanikud vahetuvad ca kord kuus, siiani kõik väga toredad vennasvabariikide “kalevipojad”. Siiski pole see läbikäiguhoov just meeldiv. Juriidiliselt on ilmselt kõik okk. Mida sellest arvata, või mida teha? Suured tänud ette!

mäger 24.07.2019 14:53 (4 aastat tagasi)

Ehk tasuks osta maja võimalikult eraldatud kohas, kus naabrid jäävad miilide kaugusse. Tasuks mõelda ka sellele, et äkki mõnele naabrile ei meeldi Teie või Teie külalised - juriidiliselt on kõik OK, kuid ....

29.07.2019 06:35 (4 aastat tagasi)

Tegelikult probleem on õhus kõikide kortermajade puhul. Üks asi on kui omanik annab oma korteri üürile pikemaks ajaks ühele-kahele isikule või perele, teine asi on majutusteenuse pakkumine, täna üks. homme teine seltskond. Tavapäraselt oleks korteris üüril 2-4 inimest, võõrehitajate puhul mahutatakse sinna kasvõi 20 tükki. Elanike jaoks on oluline vahe, kas trepikojas voorib edasi-tagasi tavapärasest rohkem inimesi või mitte. Olen kuulnud, et mõned KÜ-d on pannud oma põhikirja, et majutusteenuse pakkumine on majas keelatud või siis teenuse pakkujatele on suuremad hooldustasud.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.