Auto ost

T.L.21 26.11.2021 08:43 (2 aastat tagasi)

Nimelt võtsin järelmaksule auto, autot käis müümas niioelda kolmas isik kes teadis auto koguajalugu ning oskas vigadest raakida. Auto sai umberkirjutatud mogo nimele ning vahetult enne omanikuvahetuse tegemist e teeninduses tehti ka võõrandamiae teade e teeninduses. Minu mure on see et kui auto omanik ise kirjutas selle umber ning ka vahetult enne seda ka tegi selle teate kas see voib kuidagi mind tulevikus piinama tulla?

J. 26.11.2021 13:24 (2 aastat tagasi)

Vaadake neid dokumente, mis teil auto ostu ja järelmaksu kohta olemas on. Kirjutate, et auto vormistas Mogo nimele ümber endine omanik, kuid tema ei saanud ju teie nimele järelmaksu võtta.

K 27.11.2021 06:41 (2 aastat tagasi)

Miks auto Mogo nimele kirjutati, kui SINA tahad seda autot omale osta? Uuri Mogost järele mis värk selle autoga on. Nemad seal ei kogu enesele autoparki, vaid töötavad nagu laenukontor, tegelevad vaid rahaga. Vaata ARK-ist järele, kas auto ikka on sinu nimel ja kinnita seal digitaalselt, et tahad seda oma nimele. MOGO lehel on kirjas: "Mogo tagatiseta autolaen on laen, mille abil saad soetada kuni 15 000 euro ulatuses mistahes registreeritud sõiduki, seal hulgas mopeedauto, mootorratta, väikeveoki või haagise. Laenu saamiseks ei ole tagatist vaja ja sõiduk jääb laenusaaja nimele."

J. 27.11.2021 09:06 (2 aastat tagasi)

Mogo tagatiseta autolaen on suhtelist uus teenus ja seda üldjuhul ei pakuta. Tavaliselt vormistatakse auto kuni laenulepingu lõpuni ikka Mogo nimele ja laenusaaja jääb vastutavaks kasutajaks.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.