Kohtuotsus

Tõnu 5.07.2016 17:47 (7 aastat tagasi)

Mure siis järgmine, et nagu kõigil läks kunagi hästi ja elu oli ilus. Tänaseks aga on kõigest sellest järgi jäänud võlad. Kas üldse on võimalik teha midagi võlgadega mis on kohtust läbi käinud ja mida kohtutäitur nüüd nõuab? Võlad tekkisid ajavahemikus 2008 - 2013. Kahjuks on elu läinud nii, et elan peost suhu ja raha takasimaksta ei ole. Mis on need minu võimalused täna ennast taas inimesena tunda.

Abikäsi 6.07.2016 17:50 (7 aastat tagasi)

Kui oled varatu, siis ehk tasuks kaaluda pankrotiavalduse esitamist? Loomulikult võlad peab ikka maksma, kuid pankroti puhul on füüsilisel isikul võimalus kohe koos pankrotiavaldusega teha võlgadest vabastamise menetluse taotlus. St pankroti väljakuulutamisega tegeleb sinu varalise seisuga pankrotihaldur- täitemenetlused lõpetatakse ja nõuetest saavad eelduslikult pankrotinõuded. Sinu vara valitseb pankrotihaldur ning saad iga kuu elatusmiinimumi.

Tõnu 7.07.2016 17:50 (7 aastat tagasi)

Kas kohtutäituritega on võimalik ka kuidagi võlavähendusest rääkida? Nimelt siis asjad mis on läinud täitturitele on siiski viivistega ja summad on suured. Enamus kohtuotsuseid on küll tehtud seljataga ja mina mingeid pabereid ei ole saanud. Kas siis tõesti ei ole muud lahendust kui eraisiku pankrot? Võlgade kogusumma on pea 27 000 eurot ja sellist raha ei leia vast kunagi, et see kõik ära tasuda.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.