Ebaseaduslik pump ja kaasomandis korter

Oeh 18.01.2019 14:42 (5 aastat tagasi)

Vaevleme kortermajas katusele pandud soojuspumba pärast, mille paigaldas meie korteri kaasomanik ilma meie nõusolekuta, ilma projektita. Linnaametnik leiab, et kui hakata rangelt seadust järgima, siis tuleks trahv ebaseadusliku pumba eest mõlemale kaasomanikule. Kas on kuskil seadust, mis nii ütlebki? Korteriomandiseadusest ei osanud leida.

Pb 25.01.2019 10:29 (5 aastat tagasi)

Alustuseks- kortermajas vaja ikka kõigi nõusolekut sellise asjanduse paigaldamiseks. Üks variant - palu kohalikul omavalitsusel teha ettekirjutus pumba eemaldamiseks/seadustamiseks. Miks ta peaks sulle trahv tegema kui tal olemas info et sina seda ei paigaldanud. Üldiselt ei asuta kohe trahvima vaid mõjutatakse ikka ettekirjutustega. Ja veel - ei loe muidugi välja kuivõrd ok on selle pumba asukoht praegu. Äkki tegu mõistliku lahendusega??

oeh 25.01.2019 10:45 (5 aastat tagasi)

Aitäh vastamast! Hetkel on tänu LOVi kaudu torkimisel leitud lahendus panna pump meist korrus kõrgemale ja ka õõnsast katuseluugist kaugemale (see võib anda kõlakasti efekti). Ja muidugi kooskõlastada kõik. Tundub mõistlik lahendus, ainult aja küsimus.

oeh 25.01.2019 10:47 (5 aastat tagasi)

st majal on osaliselt peal ka poolkorrus, sinna plaanivad.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.