tõõsuhe

liina 31.03.2023 10:56 (1 aasta tagasi)

Tere! Olen tõõtanud turvaasutuses üle 9.a. Hiljuti oli asutuses turvaaudit,kelle sõnul ma jäin magama.Klient mind enam objektil näha ei soovi.Muud tõõd mulle aga ei pakuta.Koondamisest ei taheta midagi kuulda Küll aga tahetakse mulle esitada käskkiri,väidetava magama jäämise kohta.Mida peaksin nüüd antud olukorras tegema`? Mis on minu õigused?

noo 31.03.2023 17:08 (1 aasta tagasi)

Mis õigusi sa otsid..rikkusid rängalt tööülesandeid. Muidugi ei soovi klient enam turvameest, kes objektil magab. Ja mis koondamine, sind vallandatakse väga ränga eksimuse pärast. Kui sul lubataks lahkuda omal soovil, siis oleks see parim, mida võiksid saada. Aga väga tõenäoliselt sind vallandatakse.

Liina 31.03.2023 18:07 (1 aasta tagasi)

Oma ebapädev kommentaar paluks endale hoida Ma pole kirjutanud,et ma objektil magasin,vaid et väidetav magamine ! Mul on vaja pädeva juristi arvamust

Bipo 31.03.2023 19:04 (1 aasta tagasi)

kõigepealt tuleb sul ära tõendada, et sa turvaauditi ajal ei maganud, siis saad midagi nõudma hakata. Kui audit on dokumenteeritud ja on olemas tunnistajad - saab see sul väga raske olema. Kui aga on tõestatud, et magasid, siis kehtib see jutt, mida eelnev kommenteerija on kirjutanud. PS. Pädeva advokaadi leiad ükskõik kust, tunnitasu 500 E.

Selle teema kommentaarium on suletud. Loo foorumisse uus teema, kui soovid arutelu jätkata.